راهنمای کامل دریافت ویزای ژاپن

0
14
راهنمای کامل دریافت ویزای ژاپن

ویزای ژاپن,دریافت ویزای ژاپن,اخذ ویزای ژاپن

سفر توریستی با ویزای ژاپن

برای سفر گردشگری به کشور حیرت انگیز ژاپن که کاملا با مرزهای آبی احاطه شده، حتما باید ویزای ژاپن را دریافت کنید. در حقیقت ژاپن ترکیبی ویژه از قشر مدرن و سنتی است که معابد و ساختمان‌های قدیمی با بناهای مدرن معماری و فنآوری در آن به چشم می خورد، با اخذ ویزای ژاپن می‌توانید از نزدیک با آثار پربار تاریخی، هنری و فرهنگی ژاپن دیدن کرده و بیشتر با آن ها آشنا شوید به علاوه از طبیعت جذاب آن از ارتفاعات سفیدپوش تا جنگل‌ها و سواحل زیبایش لذت ببرید.

دانستنی هایی در مورد ژاپن:
ژاپن مجموعه‌ای با بیش از سه هزار جزیره در شرق چین است این مجموعه در دل اقیانوس آرام قرار گرفته، ژاپن در میان مردمش به “نیهون کوکو” مشهور شده که در زبان ژاپنی به معنی”خاستگاه خورشید” است.

شرقی ترین کشور جهان بدون در نظر گرفتن خاک قطب، ژاپن است، منطقه کوهستانی ژاپن شامل کوه های قابل توجه‌ای است که اکثر آنها آتشفشانیست، از جمله بلندترین آنها “فوجی یاما” را می‌توان نام برد. بلندای این کوه حدود ۳۷۰۰ متر است که یک آتشفشان خاموش در ژاپن شمرده می‌شود. ژاپن کشوری زلزله خیز بوده و روزانه با ۱۵۰۰ لرزش مواجه است از این رو مردم ژاپن دانش بسیاری در حوزه زلزله داشته و توانسته‌اند با ساختن ساختمان‌های ضد زلزله با این بحران مقابله کنند.

ژاپن از طریق اقیانوس آرام با کشورهای چین، کره شمالی، کره جنوبی و روسیه همسایه است، کشور ژاپن با وجود اینکه از جزایر زیادی تشکیل شده، ولی بزرگترین جزایر آن شامل: هوکائیرو، هونشو و شیکوکو هستند که در مجموع ۹۷ درصد از خشکی این کشور را تشکیل می‌دهد. همچنین بیش از نصف جمعیت ژاپن در شهرهای ساحلی چهار جزیره کوهستانی و جنگلی سکونت دارند.

ژاپنی‌ها سلسله مراتب اداری و اجتماعی قوی و جامعه‌ای سنتی دارند به گونه‌ای که آن ها اعتقاد دارند باید در طول زندگی خود تنها برای یک کارفرما کار کنند .آداب و رسوم و سنت‌ها در کشور ژاپن بسیار مهم است و به راحتی دچار تغییر نمی‌شود اما در عین حال از لحاظ تکنولوژی و ارتباطات بسیار پیشرفته و به روز هستند .ژاپن، بعد از عبور از جنگ‌های جهانی و حوادث بمب‌های اتمی، با یک برنامه مستمر توسعه صنعتی به رشد اقتصادی چشمگیری دست پیدا کرد و به یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا تبدیل شد.

با این شرایط برای یک سفر توریستی به ژاپن گرفتن ویزای ژاپن ضمانت کننده ورود به این کشور است. به طور یقین سفر به ژاپن نیز شامل قانون تهیه ویزا قبل از ورود به خاک این کشور از طریق راه‌های قانونی نظیر سفارتخانه و کنسولگری انجام می شود. در ادامه با انواع ویزای ژاپن، مدارک لازم و مراحل گرفتن ویزا آشنا می شویم:

انواع ویزای ژاپن,روش های اغذ انواع ویزای ژاپن

انواع ویزا ژاپن

انواع ویزای ژاپن
ویزای ژاپن به دو گروه کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم بندی می‌شود. با توجه به هدف سفر ویزاهای کوتاه مدت به پنج گروه که شامل: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای شرکت در کنفرانس و رقابت‌های ورزشی، ویزای دیدار از دوستان، ویزای دیدار از اقوام تقسیم بندی می‌شوند.

مدارک لازم جهت “دریافت ویزای ژاپن”
برای تمام ویزاها مدارک شناسایی مشابه است؛
یک نسخه فرم تقاضای ویزا، گذرنامه متقاضی ویزا، یک قطعه عکس سایز ۴.۵ در ۴.۵ با زمینه سفید (مشخصات عکس)

کپی همه صفحات شناسنامه متقاضی ویزا همراه با ترجمه انگلیسی رسمی تایید شده از وزارت دادگستری

مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت برای شرکت درکنفرانس
•    گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار یا نامه ماموریت از سازمان یا دانشگاه مربوطه در ایران با ذکر سمت، دلیل سفر، تاریخ سفر و روش پرداخت هزینه‌ها ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی به زبان انگلیسی در سایز A4، صادر شده در حداکثر پنج روز گذشته
•    اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای ضمانت، قبول هزینه اقامت، پذیرش هزینه بازگشت و رعایت قوانین ژاپن
•    اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
•    اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)

ویزای ژاپن برای سفر تجاری,سفر تجاری با ویزای ژاپن

ویزای ژاپن تجاری

مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت تجاری
•    نامه ماموریت صادر شده از سازمان مربوطه در ایران با ذکر سمت، روش پرداخت هزینه‌ها، دلیل و تاریخ سفر
•    کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی، آگهی تاسیس و آخرین تغییرات یا جواز کسب، همراه با ترجمه انگلیسی رسمی با تائید وزارت دادگستری
•    مدارکی که روابط تجاری میان شرکت ایرانی و ژاپنی را تایید کند. مثل: INVOICE، بارنامه، کپی L/C))
•    ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی شرکت به زبان انگلیسی، سایز A4، حداکثر صادر شده در پنج روز گذشته
•    اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای ضمانت، قبول هزینه اقامت، پذیرش هزینه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
•    اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
•    اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)

یکی از مدارک زیر در ارتباط با شرکت ضامن در ژاپن مورد نیاز است:
ثبت شرکت ژاپنی TOKIBO-TOHON (صادر شده در سه ماهه گذشته)، کپی جدید از KAISHA SHIKI HOU و مدرک KAISHA DANTAI GAIYOU SETSUMEI SHOU

مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت
– گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت یا اشتغال به تحصیل متقاضی درخواست کننده ویزا
– ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی به زبان انگلیسی- سایز A4- حداکثر صادر شده در پنج روز گذشته
– اصل ضمانت‌نامه مورد خطاب به سفارت جهت ضمانت، قبول هزینه اقامت، پذیرش هزینه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
– اصل دعوت‌نامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
– اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
– مدارکی که روابط میان متقاضی ویزا و ضامن را معین می‌کند
– کپی همه صفحات شناسنامه ضامن ایرانی در ژاپن همراه با ترجمه انگلیسی غیر رسمی
– درصورت التزام شناسنامه همه افرادی که روابط فامیلی را معین می‌کند.
– گواهی ثبت اقامت محلی JUMIN – HYOدر صورتی که ضامن دارای ملیت خارجی (به عنوان مثال ایرانی) باشد و طول مدت اقامت در این گواهی درج نشده باشد، از پشت و روی کارت اقامت (ALIAN CARD) کپی لازم است.
– گواهی رسمی مالیات (هزینه درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO در صورتی که مالیات پرداخت نشود.
– (HIKAZEI- SHOMEISHO) مدرکی که در آن درآمد و مالیات ضامن ژاپنی درج شده باشد.
– حساب بانکی ضامن

مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت برای دیدار از دوست
– مدرک اشتغال به کار با ذکر سمت یا اشتغال به تحصیل متقاضی ویزا
– ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی به زبان انگلیسی- سایز A4- حداکثر صادر شده در پنج روز گذشته
– اصل ضمانت نامه مورد خطاب به سفارت برای ضمانت سه مورد زیر (از ژاپن): قبول هزینه اقامت، قبول هزینه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
– اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
– اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)

برگه ثبت اقامت محلی: JUMIN-HYO
– در صورتی که ضامن دارای ملیت خارجی (به عنوان مثال ایرانی) باشد و در این گواهی طول مدت اقامت ذکر نشده باشد، از پشت و روی کارت اقامت (ALIAN CARD) کپی لازم است.
– مدارکی که روابط میان دو دوست را تایید می‌کند، مثل عکس
– گواهی رسمی مالیات دعوت کننده (مبلغ درآمد باید درج شده باشد) ( KAZEI- SHOMEISHO) در صورتی که مالیات پرداخت نشود. ( HIKAZEI- SHOMEISHO) مدرکی که در آن از درآمد و مالیات ضامن ژاپنی نام برده شده باشد.
– حساب بانکی ضامن GINKO-ZANDAKA-SHOMEI-SHO

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی
برنامه سفر باید به همراه تمامی جزئیات به زبان انگلیسی ارائه شود (با درج تاریخ ورود و خروج و برنامه روزانه)

ویزای ژاپن و رزرو هتل,ویزای ژاپن

مدارک رزرو هتل در ویزای ژاپن

رزرو هتل
گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، حقوق و موافقت با مرخصی (با ذکر تاریخ)
به زبان انگلیسی باید ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی ارائه شود، سایز A4، حداکثر صادر شده در پنج روزگذشته
مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت برای شرکت در مسابقات ورزشی
– نامه ماموریت از فدراسیون مربوطه در ایران با ذکر تاریخ و دلیل سفر و روش پرداخت هزینه‌ها
– اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای قبول هزینه اقامت، قبول هزینه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
– اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
– اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
– در صورتی که هزینه سفر به عهده متقاضی درخواست کننده ویزا باشد؛ گواهی اشتغال به کار باید به زبان انگلیسی همراه با ذکر سمت و حقوق و ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی (، سایز A4، حداکثر در پنج روز گذشته صادر شده باشد.

نکته: ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، تائید شده از وزارت دادگستری صادر شده در سه ماه گذشته، نیاز است.

مراحل صدور ویزای ژاپن
متقاضیان می‌توانند جهت دریافت ویزای ژاپن با همراه داشتن مدارک لازم برای هر یک از ویزاهای درخواستی روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه و بدون وقت قبلی به محل سفارت ژاپن رجوع کنند. قابل ذکر است که این سفارت در هیچ صورتی مدارک درخواست ویزا را از طریق پست، پست الکترونیک، نمابر و… قبول نمی‌کند و در مورد گم شدن مدارک هیچ گونه مسئولیتی بر عهده نمی-گیرد. همچنین، همه مدارک باید به صورت اصل بوسیله شخص درخواست کننده یا نماینده او به متصدی امور ویزا تحویل داده شود.

اعتبار ویزای ژاپن,ویزای ژاپن

اعتبار ویزای ژاپن چقدر است

اعتبار ویزای ژاپن
ویزای توریستی کشور ژاپن به مدت سه ماه اعتبار دارد. همچنین، دلیل صادر نشدن ویزا به هیچ صورتی توضیح داده نمی‌شود و تا ۶ ماه درخواست مجدد (با هدف مشابه) امکان‌پذیر است.

هزینه صدور ویزای ژاپن
براساس اطلاعیه درج شده از تاریخ اول آوریل ۲۰۱۸، در وب‌سایت سفارت ژاپن هزینه روادید جهت یکبار ورود به ژاپن مبلغ ۸۸۰,۰۰۰ ریال است.

مدت زمان لازم جهت صدور ویزای ژاپن
معمولا زمان مورد نیاز جهت بررسی مدارک، با محاسبه روز ارائه مدارک، پنج روز کاری است.
آدرس سفارت ژاپن در تهران
آدرس: تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲
کدپستی: ۹۳۶۵۳-۱۹۸۵۶
ساعت تحویل مدارک: ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه (جمعه و شنبه سفارت تعطیل است)
تحویل گذرنامه: روزهای یکشنبه تا پنجشنبه (بعد ازظهرها از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۰۰)
تلفن: ۲۲۶۶۰۷۱۰ (۰۲۱) / پاسخگویی تلفنی روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ انجام می‌شود.
نمابر بخش کنسولی: ۲۲۶۶۰۷۴۶
پست الکترونیکی بخش کنسولی و امور مربوط به روادید : consular@th.mofa.go.jp
وب‌سایت: www.ir.emb-japan.go.jp

منبع: بیتوته

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید