• امروز : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 19 April - 2024
اخبار امروز : 2
0
3

۶ مورد از خواص شگفت انگیز دارچین که نمی دانستید

  • کد خبر : 2665
  • 09 تیر 1397 - 22:35
۶ مورد از خواص شگفت انگیز دارچین که نمی دانستید

دارچین برای افرادی که فقر آهن و پوکی استخوان دارند، مفید است   ۶ مورد از خواص دارچین  نام علمی دارچین “cinnamomum zeylanicum ” است و سرشار از اسانس که بر اثر حرارت اسانس و رایحه آن کاهش پیدا می‌کند. این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است ولی به مرور زمان […]

6421649ba8807fc492a97f7745d3908aدارچین برای افرادی که فقر آهن و پوکی استخوان دارند، مفید است

 

۶ مورد از خواص دارچین 

نام علمی دارچین “cinnamomum zeylanicum ” است و سرشار از اسانس که بر اثر حرارت اسانس و رایحه آن کاهش پیدا می‌کند. این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است ولی به مرور زمان و به علت اکسیده شدن به رنگ‌های زرد طلایی و سپس قهوه‌ای مایل به قرمز درمی‌آید.

* دارچین موجب آرامش بدن می‌شود
دارچین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون نیز مفید است و مانند گرد و تنتور به صورت دارو به کار می‌رود.
دارچین والیوم گیاهی است زیرا در آن ماده‌ای به نام “cinnamodehyde ” که موجب آرامش بدن می‌شود، وجود دارد همچنین برای کاهش تب مفید است. مصرف دارچین برای قوی کردن بدن بسیار مفید است.

* دارچین ضد درد و آنتی‌اکسیدان است
دارچین گیاهی است که در ایران وجود ندارد و بیشتر از کشورهای شرق آسیا وارد می‌شود.
پوسته‌های این درخت دارای اسانس زیادی است و بهترین پوسته دارچین پوست درختان یک تا ۶ ساله است و اگر سن درخت بیشتر از ۶ سال باشد، اسانس گیاه کاهش پیدا می‌کند.
بهتر است پوست دارچین تا زمان مصرف، پودر نشود به دلیل اینکه اسانس آن از بین می‌رود همچنین بهتر است پودر دارچین در ظروف شیشه‌ای رنگی نگهداری شود. بدترین ظروف برای نگهداری ادویه‌ها ظروف پلاستیکی است که موجب تبخیر اسانس ادویه می‌شود.

دارچین ضددرد، ضدآلرژی، ضدتهوع، آنتی‌اکسیدان، ضدتب، ضدسرطان و قابض (ضداسهال) است همچنین معرق، محرک، کاهنده فشارخون، چربی خون و آرام‌بخش است و برای تقویت معده، نفخ و اسپاسم معده مفید است. این گیاه دارای طبیعت گرم و اشتهاآور است و بهتر است افراد سردمزاج از آن استفاده کنند.

مطالب خواندنی:  میوه تابستانی که فشار خون را کاهش می‌دهد و از گرفتگی عروق جلوگیری می‌کند

می‌توان ۲ تا ۴ گرم از دارچین را به صورت چای مصرف کرد. برای رفع عوارض سرماخوردگی نیز می‌توان از آن استفاده کرد. اسانس دارچین در ضدعفونی کردن مجاری تنفسی مؤثر است همچنین می‌توان از دارچین روغن ماساژ تهیه کرد که برای دردهای اسکلتی مفید است.

دارچین,فواید دارچین,خواص دارچین  دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است

* تقویت‌کننده عضلات رحم
هر ۱۰۰ گرم دارچین ۹،۵ گرم آب، ۰،۹ گرم پروتئین، ۳،۲ گرم چربی، ۲۵ میکروگرم ویتامین A، یک هزار و ۲۳۰ میلی‌گرم کلیسم، ۳۸ میلی‌گرم آهن و ۲ میلی‌گرم «روی» دارد.
در دارچین آنتی‌اکسیدانی به نام سلنیوم وجود دارد که ضد رادیکال‌های مضر در بدن است و کمبود آن در بدن سبب ضعف ایمنی می‌شود.
دارچین برای افرادی که فقر آهن و پوکی استخوان دارند، مفید است همچنین سبب تقویت سیستم گوارش می‌شود. این گیاه همچنین ضد گرفتگی عضلات، ضد عفونی کننده و تقویت‌کننده عضلات رحم است.

*گشادکننده عروق خونی
دارچین برای تقویت کلیه‌ها مفید است، افزایش‌دهنده جریان خون است و به دلیل داشتن منیزم و پتاسیم می‌تواند باز کننده عروق خونی نیز باشد.
دارچین برای دیابتی‌ها بسیار مفید است و موجب کاهش قند خون می‌شود. این گیاه همچنین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول‌ها را بهبود می‌بخشد.

مصرف دارچین موجب تقویت سیستم گوارش می‌شود همچنین این گیاه ضد گرفتگی عضلات، ضد عفونی کننده و تقویت کننده عضلات رحم است و کلیه‌ها را نیز تقویت می‌کند.
دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه می‌دارد، کلیه‌ها را گرم می‌کند، ضعف کمر و پاها را از بین می‌برد و کم خونی را درمان می‌کند.

مطالب خواندنی:  چطور میل به خوردن شیرینی را کاهش دهیم؟

دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است، خاصیت آرام کننده و شادکنندگی دارد و از بسیاری از داروهای آرام‌بخش بهتر است و در حقیقت می‌توان گفت که دارچین، والیوم گیاهی است.

*دارچین کاهش‌دهنده تب است
از دیگر اثرات دارچین می‌توان به پایین آوردن تب اشاره کرد و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و کپسول درآورده‌اند که به عنوان تب‌بر به کار می‌رود. با نوشیدن یک فنجان چای دارچین می‌توان تب را به سرعت پایین آورد.

دارچین رگ‌ها را باز می‌کند و اثر خوبی در گردش خون دارد. اگر افراد، سرما خورده‌‌ هستند و ضعف شدید دارند، چای دارچین بهترین نوشیدنی است.

دارچین برای آرامش، تقویت معده و تمیز کردن دستگاه گوارش مفید شناخته شده است و طعم بسیار خوبی دارد. امروزه از دارچین در فرآورده‌های مختلف اعم از خوراکی و آرایشی استفاده می‌شود. یک قاشق چایخوری دارچین ‌حاوی مقداری کلسیم،‌ آهن، فیبر، ویتامین‌های C و K و منگنز و مقدار ۱٫۲ گرم کربوهیدارت‌ است. بنابراین مصرف دارچین به همراه چای بسیار مفید است.

* دارچین برای زنان حامله مضر است
مضرات خاصی برای دارچین گزارش نشده اما از دوران باستان برای سقط جنین مورد استفاده قرار می‌گرفت. عنوان شده است دارچین باعث ایجاد نقص در جنین می‌شود و زنان باید از مصرف طولانی مدت اسانس آن در زمان بارداری پرهیز کنند.
در زمان حاملگی در مصرف دارچین زیاده‌روی نشود همچنین افراد مبتلا به زخم معده نباید از دارچین استفاده کنند زیرا زیاده‌روی در مصرف آن موجب تحریک مخاط می‌شود.

منبع:nasrpakiman.com

لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=2665

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.