• امروز : جمعه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 12 June - 2026
اخبار امروز : 0
10

11 خودروی جدیدی که سال 97 وارد بازار ایران می‌شوند

  • کد خبر : 3749
  • 21 نوامبر 2018 - 18:13
11 خودروی جدیدی که سال 97 وارد بازار ایران می‌شوند

در شرایطی ما وارد سال جدید شده‌ایم که در همین مدت کوتاه بیست و چند روزه، خبرهای خودرویی بسیار خوبی منتشر شده است. در همین مدت خبرهای مختلفی در این باره کار کرده‌ایم، از خبر ورود تویوتا هایلوکس به بازار و حضور شکوهمند فولکس واگن گلف GTI؛ همه و همه نشان از یک سال خودرویی […]

در شرایطی ما وارد سال جدید شده‌ایم که در همین مدت کوتاه بیست و چند روزه، خبرهای خودرویی بسیار خوبی منتشر شده است. در همین مدت خبرهای مختلفی در این باره کار کرده‌ایم، از خبر ورود تویوتا هایلوکس به بازار و حضور شکوهمند فولکس واگن گلف GTI؛ همه و همه نشان از یک سال خودرویی فوق العاده جذاب در بازار ایران دارند.

بعد از تعطیلات بود که با انتشار نامه ارزش گذاری گمرکی خودروهای وارداتی توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران، برخی مدل‌هایی در این لیست دیده می‌شدند که برای نخستین بار قرار است وارد بازار کشورمان شوند. در این مطلب، می‌خواهیم نگاهی بیندازیم به تعدادی از شاخص‌ترین این خودروها، مدل‌هایی که از سال 97 با امید زیاد می‌خواهند وارد بازار کشورمان شوند. با ما همراه باشید.

بورگوارد BX7

ارزش گمرکی: 21 هزار و 749 یورو

maxresdefault 2 1

زمانی که در نمایشگاه ژنو 2015، شرکت آلمانی بورگوارد با رونمایی از ایزابلا بازسازی شده از دهه 50 میلادی اعلام کرد که قصد دارد با کمک شرکت چینی فوتون، دوباره به بازار بازگردد، همه اعتقاد داشتند که این شرکت با یک مدل کامپکت کار خود را از نو شروع خواهد کرد، ولی بورگوارد افکار متفاوتی در سر داشت و مشخص شد نخستین محصول این کمپانی بعد از 50 سال، یک شاسی بلند است.

خودرویی که در مورد آن صحبت می‌کنیم بورگوارد BX7 نام دارد، یک شاسی بلند سایز متوسط که تولید آن از سال 2016 در چین شروع شده است. BX7 از یک پیشرانه 4 سیلندر توربو که به صورت مشترک توسط فوتون و میتسوبیشی ساخته شده بهره می‌برد. این موتور 2 لیتری 224 اسب بخار نیرو و 300 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و به یک گیربکس 6 دنده اتومات متصل شده است. این خودروی جدید بازار ایران با داشتن ابعادی معادل 4713 میلی متر طول، 1911 میلی متر عرض، 1694 میلی متر ارتفاع و 2760 میلی متر طول بین دو محور، در بازار رقبایی مانند آئودی Q5، بی ام و ایکس 3 و مرسدس بنز GLC را پیش روی خود می‌بیند. کیان وارنا موتور در شرایط فروش اسفند، این خودرو را 279 میلیون تومان قیمت گذاری کرده است.

باید این نکته را هم ذکر کنیم که شرکت بورگوارد یک مدل دیگر به نام BX5 هم امسال وارد بازار ایران می‌کند که از یک موتور 4 سیلندر توربو با 190 اسب بخار نیرو و 280 نیوتن متر گشتاور و یک گیربکس 6 دنده اتومات بهره می‌برد. ارزش گمرکی این خودرو 19 هزار و 920 دلار تعیین شده و شرکت کیان وارنا موتور، چند روز مانده به سال جدید اعلام کرد که این خودرو را با قیمت 239 میلیون تومان در بازار ایران به فروش خواهد رساند.

دامای X7

ارزش گمرکی: 16 هزار و 300 دلار

Zotye Domy X7 The VW Tiguan Allspace already have your copy china

شاسی بلند دامای ایکس 7 که یکی دیگر از تازه واردان امسال بازار ایران است، جدیدترین خودروی شرکت چینی زوتی محسوب می‌شود. خیلی‌ها اعتقاد دارند دامای X7 یک کپی آشکار از فولکس واگن تیگوان است و به عنوان مثال تفاوتی که مثلاً بین جلوپنجره X7 و تیگوان می‌بینید هم به این دلیل می‌باشد که طراحان زوتی آن را از کانسپت کراس کوپه GTE فولکس واگن الگوبرداری کرده‌اند. این خودرو از یک موتور 4 سیلندر 2 لیتری توربو با 174 اسب بخار نیرو و 250 نیوتن متر گشتاور بهره می‌برد که به یک گیربکس شش دنده اتومات متصل شده است. قیمت این خودرو در ایران احتمالاً بالای 200 میلیون تومان خواهد بود.

از سویی دیگر، شرکت یاران خودرو به عنوان وارد کننده دامای، یک مدل دیگر از این خودرو به نام دامای X5 را هم می‌خواهد وارد بازار ایران کند. این خودرو که از نظر ابعاد بدنه کوچک‌تر از دامای X7 است، از یک موتور 1.5 لیتری با 147 اسب بخار نیرو و 195 نیوتن متر گشتاور بهره می‌برد و ارزش گمرکی آن برابر با 13 هزار و 800 دلار می‌باشد. گفته می‌شود این خودرو قیمتی حول و حوش 150 میلیون تومان در بازار ایران خواهد داشت.

هاوال H9

ارزش گمرکی: 34 هزار و 500 دلار

2018 Haval H9 7

هاوال شرکت شاسی بلند ساز زیر مجموعه کمپانی گریت وال است و خیلی‌ها آن را با عنوان بزرگ‌ترین شاسی بلند ساز چین می‌شناسند. مدل پرچم دار هاوال، با نام H9 مدتی است که سروصدای زیادی در بازارهای مختلف جهانی به پا کرده و توانسته خود را به عنوان یک شاسی بلند بسیار قوی با قابلیت‌های بالای آفرود مطرح کند. هاوال H9 با یک موتور 4 سیلندر 2 لیتری توربو با 241 اسب بخار نیرو و 350 نیوتن متر گشتاور و یک گیربکس 8 دنده اتومات ساخت ZF آلمان وارد بازار ایران خواهد شد. قیمت این مدل چیزی حول و حوش 300 میلیون تومان است.

مزدا CX-5

ارزش گمرکی: 30 هزار دلار

2018 mazda cx 5 in depth model review car and driver photo 698024 s original

مزدا CX-5 یک شاسی بلند سایز متوسط ژاپنی است که امسال برای نخستین بار قرار است وارد بازار ایران شود. انتشار این خبر را می‌توان یکی از بهترین خبرهای خودرویی سال 97 ایران به حساب آورد، چرا که مزدا CX-5 به عنوان یک مدل بسیار خوب ژاپنی، تنوع زیادی به بازار شاسی بلندهای ایران خواهد داد و عرصه را بیش از پیش برای رقبای کره‌ای خود تنگ خواهد کرد. مدلی که وارد ایران خواهد شد از یک موتور 2.5 لیتری 4 سیلندر با 187 اسب بخار نیرو و 252 نیوتن متر گشتاور بهره می‌برد. به جز این مورد اطلاعات دیگری در مورد ترکیب فنی مزدا CX-5 مختص بازار ایران هنوز در دست نیست.

ام جی ZS

ارزش گمرکی: 83343 یوان

maxresdefault 1

جدیدترین محصول شرکت چینی – بریتانیایی‌ام جی یک مدل شاسی بلند کوچک است که به زودی قرار است آن را در خیابان‌های ایران ببینیم. این خودرو با طراحی زیبایی که دارد قطعاً خواهد توانست نظر خیلی‌ها را به خود جلب کند. بزرگ‌ترین ایرادی که می‌توان روی این خودرو گذاشت پیشرانه ضعیفی است که کمپانی برای آن در نظر گرفته است. مدل ویژه بازار ایران این خودرو از یک موتور 4 سیلندر 1.5 لیتری با 106 اسب بخار نیرو و یک گیربکس 4 دنده اتومات بهره می‌برد و همین شاید بتواند پاشنه آشیل آن در بازار پر رقابت شاسی بلندهای کوچک بازار ایران محسوب شود.

مینی کانتری من

ارزش گمرکی: 31 هزار و 800 یورو

2018 MINI Countryman 1

این روزها در شهرهای بزرگ، سگمنت سوپرمینی ها بسیار محبوب شده و شاهد فروش نسبتاً بالای این خودروها هستیم. با توجه به تنوع بسیار پایین این سگمنت در ایران، اسفند ماه گذشته خبری منتشر شد که سورپرایز بزرگی برای طرفداران سوپرمینی ها در ایران بود. پرشیا خودرو پای محصولات مینی را می‌خواهد به ایران باز کند! همین خبر کافی بود تا طی روزهای آتی همه در مورد این خودروها صحبت کنند. در این میان، گل سرسبد آن‌ها مینی کانتری من است که البته یک شاسی بلند کامپکت محسوب می‌شود. این خودرو از یک موتور 4 سیلندر 2 لیتری با 192 اسب بخار نیرو و 280 نیوتن متر گشتاور بهره می‌برد که به یک گیربکس 8 دنده اتومات متصل شده است. قیمت 475 میلیونی تعیین شده برای این خودرو قطعاً سد بزرگی بر سر فروش خوب آن خواهد بود.

شرکت پرشیا خودرو به عنوان متولی واردات محصولات مینی به ایران، در سال 97 دو مدل دیگر مینی کوپر و مینی کلاب‌من را هم قرار است وارد بازار کشورمان بکند.

اوپل موکا

ارزش گمرکی: 19 هزار یورو

2018 Haval H9 7 1

یکی دیگر از کراس اورهای جدیدی که امسال قرار است وارد بازار ایران شود اوپل موکا می‌باشد. این خودرو که از سال 2012 توسط شرکت آلمانی اوپل ساخته می‌شود، در بریتانیا با نام واکسهال موکا و در آمریکا و چین با نام بیوک انکور هم وارد بازار شده است. این کراس اور کوچک که هم اکنون در دو خط تولید کمپانی در اسپانیا و کره جنوبی تولید می‌شود، از یک موتور 1.4 لیتری توربو با 138 اسب بخار نیرو و 200 نیوتن متر گشتاور بهره می‌برد. این موتور با کمک یک گیربکس شش دنده اتومات خروجی‌های خود را در اختیار تمام چرخ‌های خودرو قرار می‌دهد. این خودرو در صورت ورود به بازار، قیمتی بین 150 تا 200 میلیون تومان خواهد داشت.

رنو اسپاس

ارزش گمرکی: 32 هزار و 450 یورو

maxresdefault 3

رنو اسپاس یک مینی ون فرانسوی زیباست که مدتی است مورد توجه نگین خودرو واقع شده است. این شرکت سال پیش چند دستگاه از این خودرو را وارد کشور کرد و آزمایش‌های زیادی روی آن انجام داد. با قرار گرفتن نام رنو اسپاس در لیست ارزش گذاری گمرک، مشخص شده که نتیجه این آزمایش‌ها مثبت بوده و امسال قرار است این خودرو جدید رنو را در خیابان‌های کشورمان ببینیم. رنو اسپاس از یک موتور 1.6 لیتری توربو با 200 اسب بخار نیرو و 260 نیوتن متر گشتاور بهره می‌برد. این خودرو دیفرانسیل جلو است و به یک گیربکس هفت دنده اتومات مجهز می‌باشد. رنو اسپاس در ایران قیمتی حول و حوش 250 میلیون تومان خواهد داشت.

تویوتا آئوریس

ارزش گمرکی: 23 هزار و 200 یورو

toyota auris 22

ایرتویا امسال برای بازار ایران یک هاچ بک جدید تدارک دیده است. تویوتا آئوریس که در نمایشگاه خودروی تهران 96 رونمایی شده بود، یک مدل هیبریدی است که از پیشرانه‌ای متشکل از یک موتور 1.8 لیتری بنزینی با 136 اسب بخار نیرو و دو موتور الکتریکی بهره می‌برد. تویوتا آئوریس صفر تا صد را در 11 ثانیه پر می‌کند و حداکثر سرعتی برابر با 180 کیلومتر بر ساعت دارد. گفته می‌شود ایرتویا این خودرو را به قیمتی حدوداً 160 میلیون تومانی وارد بازار خواهد کرد.

تویوتا آیگو

ارزش گمرکی: 9 هزار و 240 یورو

toyota aygo

کوچک‌ترین خودرویی که امسال قرار است وارد بازار خودرو ایران شود، تویوتا آیگو نام دارد. نسل جدید این خودروی ساب کامپکت شهری اسفند سال پیش در نمایشگاه خودروی ژنو رونمایی شد و ایرتویا قرار است همین مدل را وارد بازار کشورمان بکند. تویوتا آیگو با طراحی خاص قسمت جلو، قطعاً توجه جوانان را به خود جلب خواهد کرد. این خودرو از یک موتور سه سیلندر 1 لیتری با 72 اسب بخار نیرو و 93 نیوتن متر گشتاور استفاده می‌کند و قادر است صفر تا صد را در 13.8 ثانیه پر کند؛ شاید این اعداد خیلی خوب نیستند، ولی تویوتا آیگو با توجه به ابعاد کوچکی که دارد، می‌تواند یک خودروی شهری فوق العاده باشد. انتظار قیمتی بین 100 تا 120 میلیون تومان برای این خودرو داشته باشید.

فولکس واگن گلف GTI

21 هزار و 57 یورو

IMG 2600

این خودرو واقعاً نیازی به معرفی ندارد؛ هاچ بک افسانه‌ای آلمان‌ها که بعد از حدوداً 30 سال دوباره به ایران باز خواهد گشت تا بار دیگر همه را مجذوب زیبایی و قدرت فوق العاده خود کند. این هاچ بک قدرتمند به یک موتور 2 لیتری 4 سیلندر خطی توربو با 230 اسب بخار نیرو و 350 نیوتن متر گشتاور مجهز شده، دیفرانسیل جلو است و از یک گیربکس شش دنده دستی یا اتومات بهره می‌برد. قیمت نهایی این خودرو هنوز مشخص نیست، ولی می‌توان قیمتی حول و حوش 300 میلیون تومان را برای آن تخمین زد.

منبع:z4car.com

لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=3749

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.