• امروز : شنبه - ۲ مهر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 24 September - 2022
0

با روغن دانه گیلاس پوست‌تان را جوانسازی کنید

  • کد خبر : 24972
  • 28 مرداد 1399 - 18:04
با روغن دانه گیلاس پوست‌تان را جوانسازی کنید

شاید کمتر نامش را شنیده باشید یا اصلا از کاربرد آن چیزی بدانید.روغن دانه گیلاس یکی از آن روغنهای غیر معمول است که برای مراقبت از مو و پوست بسیار عالی است. وغن به رنگ زرد روشن با بوی خفیف و بافت سبک است و باعث تولید کلاژن و بازسازی سلول و جوانسازی سلول می […]

شاید کمتر نامش را شنیده باشید یا اصلا از کاربرد آن چیزی بدانید.روغن دانه گیلاس یکی از آن روغنهای غیر معمول است که برای مراقبت از مو و پوست بسیار عالی است.

وغن به رنگ زرد روشن با بوی خفیف و بافت سبک است و باعث تولید کلاژن و بازسازی سلول و جوانسازی سلول می شود و همچنین یک روغن پایدار و نرم کننده است که به تشکیل یک سد محافظ روی پوست و روی موهای خشک کمک می کند.

در طی ۱۰۰-۱۵۰ سال گذشته ، به دلیل افزایش مصرف اسیدهای چرب امگا ۶ تغییر قابل توجهی در مصرف روغن های گیاهی از دانه های مختلف ایجاد شده است. علاوه بر اسیدهای چرب امگا ۳ ، امروزه توجه ویژه ای به اسیدهای چرب کونژوگه نیز شده است. اسیدهای چرب امگا۳ (۳ (n- دارای خواص ضد التهابی ، ضد ترومبوتیک ، ضد آریتمی ، هیپولیپیدمی و باز کنندگی عروق هستند.

اسیدهای چرب کونژوگه مزایای سلامتی مشابه امگا ۳ را نشان می دهند اما خصوصیات ضد توموری را نیز نشان می دهند. داده های یافته های مربوط به محتویات اسیدهای چرب کونژوگه در دانه های میوه کمیاب هستند ، اگرچه برخی از دانه های میوه حاوی اسیدهای چرب کونژوگه هستند.

روغن دانه گیلاس روغن هسته گیلاس است و از هسته های گیلاس شیرین مشتق شده است و میزان آن بین ۲۵ الی ۳۰ درصد ورنی متغیر است.این روغن دارای مشخصات مشابه روغن بادام شیرین است. با این حال ، نسبت به روغن بادام شیرین اثر کمدوژنیک کمتری دارد و باعث می شود که این ماده برای مراقبت از پوست مناسب تر باشد. در حالی که مقدار بالای امگا ۹ آن را برای جلوگیری از شوره سر در موها ایده آل می کند.

مطالب خواندنی:  تونر چیست و چگونه به پوست شما کمک می کند؟

روغن دانه گیلاس ماده ای است که در چندین محصول آرایشی مانند صابون ، کرم و لوسیون وجود دارد.

این روغن ،روغن ممتازی است که دارای ویتامین A، اکسید کربن زیاد و همینطور توکوفرول طبیعی است و خواص آن مانند روغن هلو و روغن بادام شیرین است.همچنین با توجه به مقدار بالای ویتامین C و E که در روغن هسته گیلاس وجود دارد برای سلامت پوست، مرطوب و صاف نگه داشتن آن بسیار مهم است .ویتامین C در واقع مانع آسیب ناشی از رادیکال های ازاد به سلول پوستی و انواع بیماری های پوستی مثل آکنه، چین و چروک و … می شود.

آنتی اکسیدان موجود در روغن هسته گیلاس خاصیت ضد سرطانی قوی دارد که می تواند باعث جلوگیری از سرطان شود و اثر ضد سرطانی موجود در ان به علت ترکیبی مشخص از پلی فلونیک با فعالیت های بیولوژیک است.حضور فلوییدها در روغن هسته گیلاس یکی از اجزای ضد سرطان فعال است و هم از سرطان و هم از رشد و تکثیر ان جلوگیری می کند. حضور انتی اکسیدان ها در روغن کمک می کند تا سیستم ایمنی خوب شود و با انواع بیماری ها مقابله کند.

در اینجا به برخی خواص روغن دانه گیلاس اشاره می کنیم:

• روغن دانه گیلاس باعث تولید کلاژن و بازسازی سلول و جوانسازی سلول می شود.

• روغن دانه گیلاس برای همه انواع پوست بخصوص پوست های آسیب دیده مناسب است.

• روغن دانه گیلاس یک روغن پایدار و نرم کننده است که به تشکیل یک سد محافظ روی پوست و روی موهای خشک کمک می کند.

• روغن دانه گیلاس منافذ را مسدود نمی کند و آن را تبدیل به یکی از بهترین روغن هایی که میتوان روی صورت استفاده کرد ، می کند.

مطالب خواندنی:  چگونه از پوست خود مراقبت کنیم؟

• محتوای بالای ویتامین A آن نیز به کاهش ظهور خطوط ریز و چین و چروک کمک می کند.

• این روغن نسبتاً ارزان است که برای مصرف به چند قطره نیاز است ، بنابراین یک بطری کوچک از آن برای مدتی دوام خواهد آورد.

منبع:سلامت نیوز،سیناپرس، ر

لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=24972

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.