افزایش عضله و کاهش وزن
اغلب افراد گمان می کنند فقط زمانی می توانند بدن خوش فرم و عضله ای بسازند که با بالا رفتن آمادگی جسمانیشان قادر باشند وزنه سنگین تری بلند کنند، اما یافته های جدید تحقیقاتی نشان می دهد که تمام افراد می توانند حتی با وزنه های سبک نیز تمرین انجام دهند و عضله های خوش فرمی بسازنند.
تمرینات قدرتی یکی از روشهای کاهش وزن است و باعث کنترل وزن می شود. وقتی شما عضله می سازید، میزان سوخت و ساز شما به طور قابل توجهی بالا می رود، زیرا عضلات بزرگتر کالری بیشتری می سوزانند، حتی هنگامی که شما در خواب هستید. با تمرینات قدرتی منظم می توانید به سوخت و ساز پایین خود کمک زیادی کنید و باعث کاهش وزن شوید.
زمانی که با وزنه های سبک تمرین انجام می دهید، باید دقت داشته باشید که از برنامه درست و دقیقی پیروی کنید.
ترکیب کردن تمرینات با تکرارهای بالا و تعداد دفعات کم، باعث افزایش رشد عضلات میشود. “یا سخت تمرین کن یا برو خونه !” تکیه کلام وزنه برداران جان سختی است که به خوبی کنار میآیند با آن هایی که در سنگر نبردهای آهنین غرق شده اند و با آنهایی که در بالاترین درجات برجهای آکادمیک قرار دارند.
وزنه سنگینتر یا “بار”، معمولاً به عنوان درصدی از قدرت یک فرد برای یک بیشینه تکرار (۱RM)، بیان میشود. اصولاً وزنههای سنگینتر برای بزرگتر کردن عضلات سودمندتر شناخته شده اند از آنجایی که آنها قادر به جذب بیشتر و متعاقباً فعال کردن سهم بیشتر از فیبرهای عضلانی نوع دوم هستند که دارای افزایش رشد بیشتری نسبت به همتایان نوع اول خود هستند.
بر خلاف اعتقاداتی که از قدیم الایام وجود داشته است، علوم پایه اظهار دارد که تمرین با تکرار بالا به همراه وزنه های سبکتر، میتواند منجر به جذب مقدار قابل توجهی فیبر عضلانی و هیپتروفی شود.
در حقیقت، تحقیقات اخیر نشان میدهد که تمرین کردن با وزنه های سبک تر با حدود بیش از ۳۰ مرتبه تکرار، به همان اندازهی تمرین کردن با وزنههای سنگینتر و تکرارهای کمتر، مؤثر است.
انتخاب وزنه سبک تر با تکرار بیشتر دو امتیاز به دنبال دارد:
با انتخاب وزنه سبک تر می توانید روی فرم صحیح تمرینات تمرکز کنید و حرکات را به درستی انجام دهید. این یکی از امتیازات شروع تمرینات با وزنه سبک تر و تکرارهای بیشتر است.
علاوه بر آن با تغییر تکرارها به جای سنگین تر کردن وزنه، دستتان برای تغییر سیستم تمرینی در هنگام رسیدن به فلات بازتر است.
تمرینات قدرتی را چند بار در هفته باید انجام داد؟
تمرینات قدرتی را سه یا چهار دفعه در هفته انجام دهید. نباید آن ها را نزدیک به هم انجام دهید ، به ویژه اگر یک روتین تمرینی کامل دارید همیشه یک روز را به خود استراحت بدهید تا عضلات ریکاوری شوند و رشد کنند.
کاهش وزن با تمرینات قدرتی
عضله سازی چقدر زمان می برد؟
زمانی که فردی ورزش کردن را آغاز می کند، یکی از پرسش های رایج مدت زمان لازم برای عضله سازی است و پاسخ آن می تواند پیچیدهتر از آن چیزی باشد که به نظر می رسد.
با افزایش سن انسان، توده عضلانی و قدرت آن، به ویژه در مردان که با آهنگی سریعتر نسبت به زنان هم سن خود از دست دادن توده عضلانی را تجربه می کنند، تحلیل می روند.
گفته می شود، هرچه در زمان آغاز برنامه ورزشی عضله بیشتری در بدن انسان وجود داشته باشد، تغییرات بیشتری طی تمرین دیده خواهد شد.
واکنش عضلانی به تمرینات مقاومتی در مردان و زنان به دلایل مختلفی متفاوت است. از جمله عوامل تاثیرگذار در این زمینه می توان به اندازه بدن، ترکیب، و نقش هورمون ها اشاره کرد.
نتایج یک مطالعه که قدرت عضلانی در مردان و زنان را مقایسه کرده بود، نشان داد که زن ها نه تنها دارای فیبرهای عضلانی کوتاهتری هستند که قدرت کمتر را موجب می شود، بلکه اختلاف قدرت ممکن است به واسطه توزیع بافت بدون چربی نیز شکل بگیرد.
منبع:بیتوته