• امروز : چهارشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 16 October - 2024
اخبار امروز : 0
0
7

چگونه نوزاد خود را بدون آغوش گرفتن بخوابانید؟

  • کد خبر : 35470
  • 29 فروردین 1401 - 18:12
چگونه نوزاد خود را بدون آغوش گرفتن بخوابانید؟
وقتی که کودک شما کوچک است، خواب یک نیاز ضروری است و ممکن است به نظر برسد که تنها راهی که می توانید او را بخوابانید این است که او را در آغوش خود بگیرید. اما این روش ممکن است بسیار سخت باشد ما در اینجا روش های خواباندن نوزاد بدون در آغوش گرفتن را شرح می دهیم. همراه ما باشید.

چگونه نوزاد خود را بدون آغوش گرفتن بخوابانید؟

راهکارهای ساده برای خواباندن نوزاد بدون آغوش گرفتن 

به گزارش مجله زیبایی سبز به نقل از بیتوته،در آغوش گرفتن نوزاد یک چیز شگفت انگیز است و یک تجربه پیوند فوق العاده برای هر دوی شما است. اما ممکن است مواقعی وجود داشته باشد که احساس کنید که می خواهید از دستانتان برای انجام کارهای دیگر استفاده کنید.

شما ممکن است که بخواهد بدانید که چگونه می توانید کودک خود را در تخت، گهواره یا سبد موسی قرار دهید تا نگران بیدار شدن تصادفی او نباشید. ما با چهار کارشناس مختلف خواب نوزاد صحبت کردیم تا نکات مهم آنها را در مورد خواباندن نوزاد بدون در آغوش گرفتن او بیان کنند.

یک روال ثابت قبل از خواب

ثبات، کلید خواب راحت کودک است. یک روال خوب و ثابت قبل از خواب ضروری است. شما می توانید این را از حدود سه ماهگی شروع کنید و قطعا تا شش ماهگی این روال ثابت را توصیه می کنیم. ایجاد عادات خوب در اوایل واقعا سخت است اما بعد راحت خواهد شد.

یک ساعت قبل از اینکه کودک خسته شود روال کارهای ثابت را شروع کنید. برای مثال اگر او معمولا حدود ساعت ۷ بعد از ظهر می خوابد، روتین خود را از حدود ساعت ۶ بعدازظهر شروع کنید. نوزادتان را با آب گرم حمام و ماساژ دهید و برایش داستان بخوانید و مطمئن شوید که اتاق کم نور است.

اجازه ندهید که کودک در حین شیر خوردن بخوابد، مطمئن شوید که او خواب آلود اما بیدار است. اطمینان حاصل کنید اتاق کاملا تاریک و دمای اتاق مناسب است و اگر آنها شش ماه یا بیشتر هستند از یک تسلی دهنده مانند نوازش یا پارچه خراطین استفاده کنید.

مطالب خواندنی:  هلیکوباکتر پیلوری چیست و چگونه درمان می‌شود؟

استفاده از بالش ایمن برای نوزادان، به عنوان یک تسلی دهنده مناسب می تواند به کودک کمک کند تا بفهمد که زمان به خواب رفتن است، چه در آغوش باشند و چه در فضای خوابشان.

آرامش داشته باشید

حفظ آرامش در حین تلاش برای خواباندن کودک، بسیار نکته کلیدی است.  کودکان اغلب نا امیدی ما را حس می کنند و این باعث می شود که آنها عصبی شوند. این به این معناست که شما هم اگر استرس دارید، یا احساس می کنید که شخص دیگری استرس دارد، نمیتوانید به راحتی بخوابید. به جای اینکه فکر کنید من باید کودکم را بخوابانم ، فکر کنید، من باید کودکم را آرام کنم. زمانی که استرس کمتری داشته باشند، خواب بسیار راحت‌ تر می شود.

چگونه نوزاد خود را بدون آغوش گرفتن بخوابانید؟

حفظ آرامش در حین تلاش برای خواباندن نوزاد مهم است

یک کالسکه را امتحان کنید

ساده ترین راه برای بازگرداندن بازوهایتان اغلب این است که مکان خواب دیگری را امتحان کنید که شامل حرکت باشد. این ممکن است یک کریر، یک صندلی چرخدار یا کالسکه باشد.

اغلب نوزادان این فضا را برای خواب می پذیرند، زیرا این فضاها همچنان یا بسیار نزدیک به شما هستند یا حرکت آرام بخشی دارند. اگر واقعا می خواهید کودکتان بتواند در تخت بخوابد، نکته مورد توجه این است که مراقب علائم فردی او برای خواب باشید. این مکانیسم  برای به خواب رفتن است و رعایت آن به شما کمک می کند.

شکاف چرت زدن را برطرف کنید

همچنین توصیه می شود قبل از شروع احساس خستگی، بررسی کنید که کودک شما چه مدت می تواند بیدار باشد، این همان فاصله زمانی که از آن به عنوان فاصله چرت زدن یاد می شود. دانستن مدت زمانی که کودک شما می تواند با خوشحالی بیدار باشد، کاملا شرایط را تغییر می دهد.

مطالب خواندنی:  روش های تهیه بابا غنوج (بابا گانوش)

آدرنالین و کورتیزول به جریان خون نوزادان تزریق می شود که باعث می شود احساس شادی کنند و کاملا بیدار به نظر برسند. این باعث می شود که آنها را حتی برای مدت طولانی ‌تری بیدار نگه داریم ، اما زمانی که آنها زودتر خسته می شوند، این اتفاق نمی افتد. ما یک ابزار آسان برای به خاطر سپردن شکاف چرت نوزادان در سال اول داریم:

فاصله چرت زدن در یک ماهگی ۴۵ دقیقه است و هر ماه ۱۵ دقیقه بیشتر می شود. این البته یک ابزار منعطف است، اما گزینه ی بسیار خوبی برای شروع محسوب میشود.

امیدواریم این مقاله نیز برای شما مفید بوده باشد.

لینک کوتاه : https://www.greenbeautymag.com/?p=35470

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.